Winemakers dinner med Ole Martin Alfsen

Helgen 31. mai til 2. juni blir en utrolig kul helg!

Ole Martin Alfsen kokk og vinkelner, kjent blant annet for flere matprogrammer på TV som 4-stjerners middag, inntar Danebu Kongsgaard hele helgen.

De senere årene har Ole Martin utviklet flere nydelige viner, og i samarbeid med vår kjøkkensjef skal det utvikles en spennende 4-retters meny hvor du får mulighet til å smake på flere av Ole Martins viner kombinert med maten.

Les mer om Ole Martin her.

Book opplevelsen her.

Program:

Fredag:
Opplev en uforglemmelig kveld i sjarmerende Peisestuen Mat- og Vinbar, hvor vi har gleden av å tilby et utsøkt ost- og spekematfat fra lokale råvarer. Gjør deg klar til å fordype deg i en verden av smaker, med muligheten til å smake på Ole Martins viner, tilgjengelig både på glass og flaske.

Dette er en unik anledning til å utforske og nyte, omgitt av en lun atmosfære. Vi ser frem til å dele denne minneverdige opplevelsen med deg.

Lørdag:
Bli med oss på en eksklusiv winemakers dinner i Kongsgaard Restauranten, en aften fylt med kulinarisk fortryllelse. Sammen med Ole Martin, kveldens winemaker, har vår dyktige kjøkkensjef komponert en forførende 4-retters meny som harmonerer perfekt med en nøye utvalgt samling av Ole Martins enestående viner. Denne kvelden er en feiring av smak og aroma, presentert gjennom en intim vinsmaking og en uforglemmelig middagsopplevelse. La oss forføre dine sanser og invitere deg til en reise gjennom gastronomiens og vinens verden, alt i den varme og innbydende atmosfæren i Kongsgaard Restauranten.

Priser: 

Hele pakken (inkl. opphold, alle måltider): fra 4235,- per person
Lørdagspakken (inkl. opphold og winemakers dinner): fra 2893,- per person
Middag fredag (eks. vin): 395,- per person
Winemakers dinner lørdag (inkl. vin): 1595,- per person.

Book nå!
Klikk på lenkene under for å booke det som passer deg best.

Pakketilbud opphold hele helgen, fredag til søndag
Pakketilbud opphold lørdag til søndag
Middag fredag
Winemakers dinner

Sen utsjekk søndag tilbys etter avtale.

Betingelser:
Betales ved booking. Fri avbestilling inntil kl. 16:00 7 dager før ankomst.

 

Mer info kommer.