Vinterferien 2025
Takk for vel overstått første vinterferie uke 8. Nå gleder vi oss til neste vinterferieuke, uke 9.
Dato: uke 9 - 26. februar til 2. mars.
Overnatting
Book ditt opphold i dag!
Klikk her for å reservere rom.
Ferierabatten:
Bo hos oss i 3 døgn eller mer inkl frokost, matpakke og dagens 3-retters middag, og få 15% rabatt.
Fra 5210 per person i dobbeltrom.
Mer info og flere pakketilbud kommer.
Meld deg på vårt nyhetsbrev for informasjon om siste nytt.
Klikk her for å abonnere på vårt nyhetsbrev.
Peisestuen Mat- og Vinbar
I Peisestuen Mat- og Vinbar serverer vi lunsjmeny fra kl. 13:00 til kl. 16:00, og fjellplank og ost- og spekematfat fra kl. 13:00 til kl. 20:00 onsdag til lørdag i uke 9. Søndag 2. mars er åpningstider 13:00 til 16:00.
Drop-in er hjertelig velkomment, men om du ønsker å sikre deg plass på et gitt tidspunkt anbefaler vi å reservere bord.
Bord reserveres ved å klikke her.
Menyer:
Lunsj
Fjellplank
Ost- og spekematfat
Kongsgaard Restauranten
I Kongsgaard Restauranten serverer vi dagens 3-retters middag basert på lokale råvarer til 845,- kl. 19:00 onsdag til lørdag i uke 9. Menyene er utformet av kjøkkensjef Gøran Bring og publiseres her når ferien nærmer seg.
Menyer:
Med forbehold om endringer.
Bord reserveres ved å klikke her.
Onsdag 26/2:
Cognac gravet reinsdyr fra Jotunheimen, Ølbresert Fjellgris, solbærsorbet av bær fra Vang.
Torsdag 27/2:
Kald rødbetsuppe; steik av hjort fra Østerdalen; brunostis med tyttebær.
Fredag 28/2:
Røkt aure, teik av grafôra angus fra Piltingsrud Gard, Crema Catalana.
Lørdag 1/3:
Spekeskinke fra Rein Valdresmat;; steik av elg fra Valdres; bringebærsorbet av bær fra Lo.
Bord reserveres ved å klikke her.
Husk å gi oss beskjed om eventuelle allergener ved reservasjon slik at vi kan tilpasse menyen.
Vi ønsker deg hjertelig velkommen på besøk!