Vinsmaking med Ingvild Tennfjord

Franske viner møter matskatter fra Valdres - en vinsmaking med Ingvild Tennfjord som du ikke vil gå glipp av!

Bli med på vinsmaking med Ingvild Tennfjord på Danebu Kongsgaard 8. februar 2025! Denne ettermiddagen skal vi smake på franske viner sammen med fingermat av lokale råvarer fra Valdres.

Tid: lørdag 8. februar kl. 16:30
Sted: Kongsgaard Restauranten på Danebu Kongsgaard

Pris vinsmakingen: 1495,- per person.
Få plasser igjen!
KLIKK HER FOR BILLETTER!

Hvis du ønsker enda flere smaker av Valdres, er du hjertelig velkommen til å bli med på dagens 3-retters middag etter vinsmakingen, ca kl. 19:00.
Pris på vinsmaking etterfulgt av dagens 3-retters middag: fra 2140,- per person.
FULLBOOKET!

Pakkeopphold:
Ønsker du et pakkeopphold som inkluderer overnatting, frokost, lunsj, vinsmakingen og dagens 3-retters middag basert på lokale råvarer?
Pris: fra 3437,5 per person
KLIKK HER FOR Å KJØPE PAKKEN!

Ingvild Tennfjord er Norges mest leste vinjournalist.
Siden 2013 har hun fulgt sitt kall, som er å åpne opp en verden av smak og sansing for flere. Gjennom ukentlige spalter i Bergens Tidende, Aftenposten, Stavanger Aftenblad og Fævennen når hun nær en million lesere. Ingvild holder også hyppige kurs over hele landet og leder grupper på tur til kjente vindistrikt. Digitale vinkurs er en effektiv, enkel og praktisk sted å begynne med vin.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev for informasjon om siste nytt.
Klikk her for å abonnere på vårt nyhetsbrev.