Romjulen 2024

Velkommen til romjul på Danebu Kongsgaard!

Vi åpner dørene 3. juledag - 27. desember og feirer romjulen helt frem til 5. januar.

Denne siden oppdateres.


Overnatting

Book ditt opphold i dag!
Klikk her for å reservere rom.

Romjulspakken:
Nyt romjulen eller de første dagene i det nye året sammen med oss på Danebu Kongsgaard.
Tilbring dagene i de langstrakte langrennsløypene eller i Valdres Alpin Senter, med ski inn og ut. Len deg tilbake på kvelden og nyt en nydelig 3-retters middag basert på lokale råvarer. Perfekt for en avslappende ferie. Pakken inkluderer overnatting, frokost og dagens 3-retters middag.
Book 3 døgn eller flere og få 15% rabatt på bookingen.

Fra 2143,- per person i dobbeltrom.
Klikk her for å booke pakken

Romjul og nyttårspakken:
Tilbring romjulen og feir nyttårsaften sammen med oss på Danebu Kongsgaard!
Her kan du lande og lade med frokost og 3-retters middag. På nyttårsaften blir det en skikkelig feiring med aperitiff, 5-retters nyttårsmiddag basert på lokale råvarer med vinpakke og underholdning med kokk og vinkelner Ole Martin Alfsen. Når klokken nærmer seg 00:00, trekker vi ut i Borggården for å nyte fyrverkeri, stjerneskudd og nyttårsbobler mens vi skåler det nye året inn.
På dagtid kan du nyte de langstrakte langrennsløypene eller kanskje en tur på slalom eller snowboard i Valdres Alpinsenter.
Book 3 eller flere netter og få 15% rabatt på bookingen.

Fra 3443,- per person i dobbeltrom over nyttårsaften.
Klikk her for å booke pakken


Bespisning

Det blir mye godt på menyene!
Kom gjerne innom Peisestuen Mat- & Vinbar for en god lunsj, fjellplank, ost- og spekematfat, eller kanskje noe godt å drikke.
I Kongsgaard Restauranten kan du nyte en nydelig 3-retters middag basert på lokale råvarer kl. 19:00. Les mer om nyttårsaften under.

Mer info og åpningstider kommer.

Klikk her for å reservere bord. 


Nyttårsaften 2024

Feir nyttårsaften sammen med oss på Danebu Kongsgaard!

Dette blir en opplevelse du bare må få med deg: nydelig 5-retters middag basert på lokale råvarer, underholdning og vinsmaking med kokk og vinkelner Ole Martin Alfsen, historiefortelling, de gode samtalene, fyrverkeri og feiring.

Vi begynner med aperitiff kl. 18:30 i peisestua før vi trekker inn i restauranten ca kl. 19:00 og setter i gang med kveldens 5-retters middag og vinsmaking. Når klokken nærmer seg 00:00 trekker vi ut i Borggården hvor du får servert nyttårsbobler og stjerneskudd. Vi teller klokken ned og feirer året som har gått og året vi skal inn i med fyrverkeri.

Pris:
Full pakke: 2245,- per person
Inkluderer: aperitiff, 5-retters middag, vinpakke, nyttårsbobler, stjerneskudd og fyrverkeri.

Alkoholfri pakke: 1945,- per person
Inkluderer: alkoholfri aperitiff, 5-retters middag, alkoholfri drikkepakke, alkoholfrie nyttårsbobler, stjerneskudd og fyrverkeri.

Klikk her for å reservere bord til Nyttårsaften. 
Skriv inn antall av hvilken pakke du ønsker i kommentarfeltet under "allergier".

Klikk her for å booke opphold med nyttårspakke.
OBS! Denne pakken inneholder full pakke. Kontakt oss dersom du heller ønsker alkoholfri versjon).

Mer om Ole Martin og OMA vin
Ole Martin Alfsen er kokk og vinkelner med lang, bred og variert erfaring innen mat og drikke. Etter at han tok Vinkelnerutdannelsen i 2000 har han undervist om vin, mat og drikke ved Kulinarisk Akademi, skrevet flere kokebøker, mat og vinbøker og en ren vinbok; «Piemonte» sammen med Merete Bø. 

Alfsen lanserte sin første vin; OMA Barbera d’Alba høsten 2013 i samarbeid med Giovanni Rosso. Denne etablerte seg raskt i basissortimentet på Vinmonopolet og er fremdeles å finne i kategori 3. Øvrige sortiment er i BU, men mange av vinene er allikevel å finne på mange vinmonopolutsalg. 

Modellen OMA Vin jobber etter, er først å finne og definere gode produsenter det er ønskelig å jobbe med. «Jeg tar da gjerne kontakt med en helt spesifikk ide om en vin eller et prosjekt det kunne være spennende å gjennomføre hos produsenten. En vin som er i tråd med, eller tar utgangspunkt i produsentens stil og kvalitet, men som allikevel skiller seg fra deres portefølje. Jeg definerer type fermentasjon, lagring og jeg vil som utgangspunkt alltid blende vinen min selv, slik at den er å tråd med min stil og mine preferanser» 

 
Mer info kommer!
 
Meld deg på vårt nyhetsbrev for informasjon om siste nytt.
Klikk her for å abonnere på vårt nyhetsbrev.