Peisestuen Mat- & Vinbar i høstferien uke 40
Velkommen til Peisestuen Mat- & Vinbar på Danebu Kongsgaard under høstferien i uke 40!
Peisestuen Mat - & Vinbar er det perfekte stedet å nyte en god lunsj eller delemat i en lun og avslappet atmosfære. I tillegg kan du nyte noe godt i glasset og/eller prøve vår Fjellplank, en blanding av foccacia og pizza som steinovnsbakes og deretter toppes med ferske råvarer. Uansett om du ønsker å komme innom for en kopp kaffe, noe godt i glasset eller et helt måltid, er du velkommen her. Kom og nyt god mat og drikke i en avslappende atmosfære i Peisestuen Mat - & Vinbar.
Du er hjertelig velkommen til å komme innom hver dag i høstferien. Drop-in er hjertelig velkomment, men dersom du ønsker å reservere bord, kan det gjøres her.
Meny i høstferien uke 40:
Lunsj
kl. 13:00 - kl. 16:00
KREMET SOPPSUPPE AV HØSTENS SOPP
199,-
Serveres med kjøkkenets franske landbrød.
Allergener: Melk, gluten (hvete), soya.
HJORTEBURGER
299,-
Av Kjøtt fra Valdres Vilt. Serveres med fries og tyttebærrømme.
Allergener: Gluten, melk.
RØMMEGRØT MED LOKAL SPEKEMAT
279,-
Serveres med flatbrød fra Valdres Bakst.
Allergener: Melk, gluten, svin, bygg i flatbrød.
KYLLINGSALAT
229,-
Serveres med kjøkkenets franske landbrød.
Allergener: Egg, sennep, gluten i brød.
DAGENS DESSERT
99,-
Spør servitøren om hva som er dagens dessert og eventuelle allergener.
Til barn har vi også følgende tilgjengelig:
BARNEBURGER
159,-
100g kjøtt med brød og pommes.
Allergener: Gluten (bygg og hvete).
Ost- og spekematfat for deling
Ment for deling. Et fat passer til 2 personer.
Fra kl. 13:00
OSTEFAT
549,-
Et utvalg av lokale oster serveres med kjøkkenets syltet tilbehør og kjeks.
Allergener: Melk i ost, gluten og sesam i kjeks.
SPEKEMATFAT
579,-
Et utvalg av lokale spekeskinker og pølser serveres med syltet løk,
aioli, foccacia og flatbrød fra Valdres Bakst.
Allergener: Svin, gluten, sennep, egg.
OST- OG SPEKEMATFAT
595,-
Et utvalg av lokale oster, spekeskinker og spekepølser serveres med
kjøkkenets syltet tilbehør, aioli, kjeks, foccacia og flatbrød.
Allergener: Melk i ost, gluten, sesam i kjeks, egg, sennep, svin, peanøtter.
Steinovnsbakt Fjellplank
349,-
En slags blanding av pizza og foccacia som laget fra bunnen av og stekes i steinovn. Deretter toppet med ferske råvarer.
Fra kl. 13:00
RØKLAKS
Toppet med rømme fra Røros, røkelaks fra Lofoten, hvitløksolje, ost fra Valdresmeieriet, pesto og ruccola.
Allergener: gluten (hvete), melk i ost og rømme, fisk.
SPEKESKINKE
Toppet med tomatsaus, rødløk, syltet paprika, lokal spekeskinke, ost fra Valdresmeieriet, pesto og ruccola.
Allergener: gluten (hvete), inneholder svin, melk i ost.
HJORT
Toppet med tomatsaus, marinert hjort, pesto, tyttebær, ost fra Valdresmeieriet, ruccola og champignon.
Allergener: gluten ( hvete), melk i ost.
Vi gleder oss til besøket!