Påsken 2025

Velkommen til påske 11-20. april 2025.

Det blir en uke fylt av god stemning, solvegg (forhåpentligvis), fine langrenn- og alpinløyper, god mat og drikke, og, ikke minst, mange fine minner!

Overnatting

Book ditt opphold i dag!
Klikk her for å reservere rom.

Ferierabatten:
Bo hos oss i 3 døgn eller mer inkl frokost, matpakke og dagens 3-retters middag, og få 15% rabatt.
Fra 5210 per person i dobbeltrom.


Borggården

Skjærtorsdag til påskeaften lørdag byr vi på «soft» afterski i Borggården fra kl. 13:00 til 17:00. Det blir utebar, grilling i tillegg til snacks, musikk og masse god stemning. God plass med bord og benker. Mat som kjøpes i Borggården kan ikke tas med inn.

Skjærtorsdag og langfredag blir det live musikk med 12 Strenge fra kl. 13:00 i Borggården.

Kun drop in. 

Med værforbehold.


Peisestuen Mat- og Vinbar

I Peisestuen Mat- og Vinbar serverer vi lunsjmeny fra kl. 13:00 til kl. 16:00, og fjellplank og ost- og spekematfat fra kl. 13:00 til kl. 20:00. Menyene publiseres her når det nærmer seg.

Drop-in er hjertelig velkomment, men om du ønsker å sikre deg plass på et gitt tidspunkt anbefaler vi å reservere bord.

Menyer:
Lunsjmeny kommer.
Fjellplank
Ost- og spekematfat

Åpningstider:
fredag 11.04: fra kl. 16:00, kjøkken til kl. 20:00.
lørdag 12.04: fra kl. 13:00, kjøkken til kl. 20:00.
søndag 13.04: kl. 13:00 - 16:00
mandag 14.04: stengt.
tirsdag 15.04 til lørdag 19.04: fra kl. 13:00, kjøkken til kl. 20:00.
søndag 20.04: kl. 13:00 - 16:00
mandag 21.04: stengt.

Kongsgaard Restauranten

I Kongsgaard Restauranten serverer vi dagens 3-retters middag basert på lokale råvarer til 845,- kl. 19:00. Se åpningstider lengre ned. Menyene er utformet av kjøkkensjef Gøran Bring:

Menyer:
Med forbehold om endringer.
Bord reserveres ved å klikke her.

Fredag 11/4:
Brie fra Valdresmeieriet og speket ytrefilet av Fjellgris fra Stølsvidda; steik av grasfôra angus fra Piltingsrud Gard; solbærsorbet av økologiske bær fra Vang.

Lørdag 12/4:
Røkt lokal aure; bog av Fjellgris fra Stølsvidda bresert i øl fra Små Vesen; panna cotta med saus av lokale bær.

Søndag 13/4 og mandag 14/4: stengt.

Tirsdag 15/4:
Cognac- og enebærgravet rype; lammecarré; brunostis.

Onsdag 16/4:
Spekeskinke fra Rein Valdresmat; stekt lokal aure med rømmesaus; bringebærsorbet av bær fra Valdres Bær.

Torsdag 17/4:
Rogn av sik fra Strandefjorden med rømme på sprø lefse; rødvinbresert reinsdyrskank; Franks småkaker.

Fredag 18/4:
Rakfiskmousse på sprø lefse; stekt svinekam av Fjellgris fra Stølsvidda; Dronning Maud dessert.

Lørdag 19/4:
Røkt reinsdyr fra Jotunheimen; lammelår fra Tyin; sjokolademousse med saus av lokale bær.

Søndag 20/4 og mandag 21/4: stengt.

Bord reserveres ved å klikke her.
Husk å gi oss beskjed om eventuelle allergener ved reservasjon slik at vi kan tilpasse menyen.

Åpningstider:
fredag 11.04 til lørdag 12.04: 3-retters middag serveres kl. 19:00.
søndag 13.04 og mandag 14.04: stengt.
tirsdag 15.04 til lørdag 19.04: 3-retters middag serveres kl. 19:00.
søndag 20.04 og mandag 21.04: stengt.

Mer info kommer.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen på besøk!