Julegaver julen 2023

Har du en bedrift og du lurer på hva du skal gi til ansatte, leverandører og kunder til jul i år?

Fortvil ikke - Danebu Kongsgaard har løsningen:

Julepakken
Julepakken består av diverse matvarer som man vil kjenne igjen etter et besøk på Danebu Kongsgaard. Her finner du blant annet kjøkkenets egen granola som vi serverer til frokost. Vår egen biscotti og lærlingens sjokolade med nøtter og marshmallows som er så god til kaffen. Kjøkkensjefens appelsinmarmelade som passer så godt til ost. Honning fra Valdres som gjør teen søtere og en liten spekepølse fra Valdres Matverksted. Alt pakket i en gjenbruksbag av resirkulert bomull.

En helt ypperlig julegave for alle som er glade i gode matopplevelser.

Spesifikasjoner:
Pris: 500,- eks mva
Minimumsantall: 8 pakker
Leveringsklar: uke 49 og 50
Levering: Vi leverer i hele Valdres og mellom Oslo og Danebu Kongsgaard.
Innhold i pakken: granola, honning, spekepølse, sjokolade, appelsinmarmelade, biscotti og et informasjonshefte om hvert av produktene samt Danebu Kongsgaard.
Lagring av pakken: alt er tørrvarer og kan derfor lagres i romtemperatur.
Tilleggsprodukter: vi kan fint legge til flere produkter i posen. Kontakt oss på restaurant@danebu.no så kan vi sammen finne passende alternativ.

Denne julegaven passer også ypperlig som tillegg til andre gaver.

Bestilling: send mail til restaurant@danebu.no.

Gavekort
Det er også utrolig hyggelig å gi minneverdige opplevelser i julegave! Danebu Kongsgaard tilbyr også gavekort på opphold, mat og drikke. Kanskje er det noen som fortjener å lande og lade, nyte en nydelig matopplevelse basert på lokale råvarer og vakre naturomgivelser.

Du bestemmer selv beløpet og antall gavekort du ønsker å bestille. Gavekortet sendes elektronisk og er enkelt å løse inn.

Les om og bestill våre gavekort ved å klikke her. 

 

Gi en julegave som betyr noe!
Gi en gave fra Danebu Kongsgaard.