Julebord 2023
Velkommen på julebord på Danebu Kongsgaard 24. november til 10. desember!
Du kommer virkelig i julestemning, nyter nydelig mat basert på lokale råvarer kombinert med god drikke.
Book rom med julebord ved å klikke her.
Reservér bord her.
Meny:
Vår kjøkkensjef, Gøran Bring, har utviklet en meny basert på julemattradisjoner vi har her i Valdres.
Til forrett får du rakfisk fra Valdres. Dersom du ikke spiser rakfisk, får du aure røkt her på Kongsgaarden.
Til hovedrett får du ribbe fra Fjellgris. Dette er svin som har kost seg og gått fritt i fjellet i hele sommer.
Til dessert får du multesorbet, riskrem og bærsaus.
Pris: 795,- per person.
Vi setter gjerne sammen en øl-/vinpakke for deg og gir deg anbefalinger.
Ellers kan du fritt velge fra vår drikkemeny.
Aperitiff:
Vi lager vår egen gløgg og gluhwein for anledningen. Gluhwein er varm, mens gløggen kan serveres både varm eller kald utifra ønske.
Pris: 160,- per glass.
Ellers er også vår cava et godt valg som aperitiff.
Pris: 110,- per glass.
Datoer i helger:
Du er hjertelig velkommen på julebord med familie, venner eller kollegaer.
Vi har åpent julebord for alle - enten du bor hos oss eller ikke - fredag og lørdag 24. og 25. november, fredag 1. desember og fredag og lørdag 8. og 9. desember.
Du er hjertelig velkommen til å booke inn et større selskap også.
Midtuke:
Midtuke er forbeholdt julebord for grupper på 10 personer og oppover. Ta gjerne kontakt for å høre om tilgjengelighet.
Vi ønsker deg hjertelig velkommen på julebord!