Omtale av interiøret på Danebu Kongsgaard

De siste årene har vi fått gjentagende omtale rundt vårt interiør både nasjonalt i Interiørmagasinet høsten 2021 og internasjonalt i the Andrew Martin Interior Design Review vol. 26 nå i 2022.
Dette er skikkelig gøy!

10. september 2021 kom høstutgaven av interiørmagasinet ut for salg i butikkene rundt om i Norge. Dette hadde vi gledet oss lenge til! Her fikk vi en 16 siders artikkel om oss, det vi jobber mot og det flotte nye interiøret vårt.

Klikk her for å lese mer om reportasjen.

I oktober 2022 kom Andrew Martin Interior Design Review vol. 26 ut for salg. Dette er en bok som omtaler de 100 beste interiørdesignerne i verden. The Times Magazine kaller boken for "the Bible of Interior Design". Andre kaller det for interiørdesignernes Oscarutdeling. Vår interiørdesigner, Christine F. Interiørdesign, ble plukket ut som en av verdens 100 beste med bilder fra Danebu Kongsgaard og sitt eget hjem.

Dette ble feiret i Christines lokaler på Fossum 27. oktober med mange flotte gjester. Det var taler fra Christine selv, fotografen som har tatt bildene, Cecilie Refsum (Studio C_Indoor), og fra oss på Danebu Kongsgaard. Til servering tok vi med oss herlige produkter fra Valdres slik som Mugnetind og geitesmør fra Olestølen Mikroysteri, ostene Syndin, Bufar og Bukono fra Wangensten, spekeskinke fra Rein Valdresmat, kryddersalami fra Reboli, flatbrød fra Valdres Bakst og tre typer kurv fra Moahaugen Gård. Som tilbehør hadde vi 4 typer geléer fra Hemlaga på Nes. Til drikke valgte vi ut 3 viner fra egen vinliste og nydelig eplemost fra Hemlaga på Nes.
Det ble en utrolig flott feiring!
Tusen takk til alle som var med og feiret sammen med oss.

Boken kan kjøpes hos de fleste bokhandlere og våre gjester kan også ta en titt i de 3 bøkene som ligger på Kongsgaarden.

Det er stor stas å få slike omtaler! Vi skal snart ta bilder av vår nyeste oppgradering som sto ferdig i juni 2022: ny hovedinngang, resepsjon og frokostsal, i tillegg til en oppgradering av restauranten og konferansesalen.

Vi gleder oss stort til fortsettelsen og ønsker å takke Christine F. Interiørdesign for et eksepsjonelt samarbeid hele veien.